Bolu'nun Yukarı Soku Mahallesi'ndeki hüzünlü gecenin gölgesinde, bir düğünün neşesi kısa sürede yerini panik ve korkuya bıraktı. Düğünün sona erdiği sıralarda, salondan çıkan misafirler arasında henüz nedeni belirsiz bir tartışma kıvılcımlandı. Saniyeler içinde bu küçük kıvılcım, büyük bir yangına dönüşerek salonun önünde patlak veren kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Sadece birkaç dakika içerisinde bölge, sessiz ve sakin bir gece düğünü atmosferinden çıkan iki grubun ortasında yaşanan gerilim dolu anlara ev sahipliği yaptı. Bu anlar, olay yerinde bulunan bazı vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla saniye saniye kaydedildi.

Olaya ilk müdahaleyi çevredekiler yapmaya çalışsa da, kavganın büyüklüğü ve şiddeti nedeniyle yetersiz kaldılar. Kısa süre içerisinde bölgeye gelen polis ekipleri, iki gruptaki bireyleri ayırmak için ciddi bir çaba sarf etti. Müdahale esnasında bazı polis memurlarının da zor anlar yaşadığı gözlemlendi. Ancak profesyonel yaklaşımları ve kararlılıkları sayesinde olay, daha da büyümeden kontrol altına alındı.

İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu? İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu?

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren olayın ardından bölgede tedbir amaçlı ek güvenlik önlemleri alındı. Polis, yaşanan bu talihsiz olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın nedenlerini, nasıl başladığını ve sonuçlarını detaylıca incelemek üzere görgü tanıklarının ifadelerine başvurulacak. O anları kaydeden cep telefonu görüntüleri de soruşturma kapsamında delil olarak kullanılacak. Kavga eden şahısların kimlikleri belirlendikten sonra, olayla ilgili yasal işlem başlatılacak. Bolu halkı, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için yetkililerden sıkı tedbirler almasını talep ediyor.