Erzincan - Türkiye'nin dört bir yanından gelen genç yeteneklerin kıyasıya mücadelesine ev sahipliği yapan Erzincan, Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Osman Bayrakdar sezonu Hentbol Yarı Final müsabakalarının sonuna geldi.

Genç Yıldızlar Sahada!

Toplam 480 sporcu ve 24 takımın katıldığı bu büyük etkinlikte takımlar, Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı için ter döktü. Erzincan Merkez Spor salonu ve Erzincan Yıldırım Akbulut Spor salonunda düzenlenen müsabakaların sonunda her grupta ilk iki sırayı alan takımlar, Türkiye Şampiyonası'nda yer alma hakkını elde etti.

TV+ Ekranlarında Büyük Heyecan: Fenerbahçe Beko, Monako'ya Karşı Sahada! TV+ Ekranlarında Büyük Heyecan: Fenerbahçe Beko, Monako'ya Karşı Sahada!

Finale Kalan Takımlar Belli Oldu!

Birçok heyecanlı müsabakanın ardından finale isimlerini yazdıran takımlar şunlardır:

Kızlar Kategorisi

  • A Grubu:
  1. Artvin
  2. Sinop
  • B Grubu:
  1. Kastamonu
  2. Elazığ
  • C Grubu:
  1. Bingöl
  2. Batman

Erkekler Kategorisi

  • A Grubu:
  1. Trabzon
  2. Batman

B Grubu:

  1. Elazığ
  2. Bingöl
  • C Grubu:

  1. Van
  2. Kastamonu

Madalya Töreniyle Taçlandı!

Bu büyük başarıları için takımlara madalyalarını aldığı özel tören, katılımcılar için unutulmaz anlarla doluydu. Erzincan'ın bu önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yapması, genç yeteneklerin önlerini görmeleri adına büyük bir adımdı. Şimdi tüm gözler, Türkiye Şampiyonası'nda bu genç yeteneklerin nasıl bir performans göstereceğine çevrildi.