Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana gelen trajik kazada freni patlayan vinç kontrolden çıktı. İki kişinin içerisinde bulunduğu vahim olayda yolcuların panikle araçtan atlaması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle

Gönen-Balya karayolu üzerinde yaşanan bu talihsiz olay, dün öğle saatlerinde meydana geldi. 10 TD 049 plakalı vinçte, fren sistemlerinde meydana gelen arızadan dolayı ani bir hızlanma yaşandı. Sürücü Hakan Ç. (35) ve yan koltukta bulunan Yılmaz Çetin (48) araç içerisinde büyük bir panik yaşadı. Sürücü Hakan Ç.'nin aracın durmayacağını anlaması üzerine, hem kendi canını hem de yolcusunun canını kurtarmak adına riskli bir kararla araçtan atlamaya karar verdikleri öğrenildi.

Kaza sonrasında olay yerine hızla intikal eden sağlık ve güvenlik ekipleri, dehşet saçan manzarayla karşılaştı. Olay yerine gelen ambulansla yaralanan sürücü, en yakın hastaneye sevk edilirken, tedavi altına alındığı bilgisi paylaşıldı. Ancak yolcu Yılmaz Çetin için ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen hayata dönüş olmadı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, vinçteki fren patlaması sonrasında büyük bir gürültüyle yoldan çıkan aracın, hızla tarla kenarına savrulduğu belirtildi. Kazanın etkisiyle oluşan hasarın boyutu, olay yerinde bulunan olay inceleme ekipleri tarafından detaylı bir şekilde incelendi.

Hayatını kaybeden Yılmaz Çetin'in cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.