Kütahya'nın Gediz ilçesindeki korkunç kazada aile dramı: Yakıt almak için traktörünü yol kenarında bırakan baba, döndüğünde korkunç manzarayla karşılaştı!

Gediz ilçesi, Kütahya karayolunda trajik bir kaza yaşandı. Yunuslar Köyü civarlarında meydana gelen kazada bir aile dramı gözler önüne serildi. İ.Ç. isimli sürücü, yönetimindeki 43 AT 987 plakalı traktörle Çavdarhisar yönüne seyir halindeyken Efendi köprüsü yakınlarında yakıtın bitmesi üzerine traktörünü yol kenarına park etti. Yakıt almak için köprünün oradan ayrıldı.

Ancak bu sırada, B.G.(56) kontrolündeki 26 FA 485 plakalı tır, park halindeki traktöre büyük bir hızla arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle traktör, yol kenarındaki boş araziye savruldu ve tamamen paramparça oldu.

Diyarbakır ve Konya'da Silahlı Saldırı: 2 Ölü 2 Yaralı Diyarbakır ve Konya'da Silahlı Saldırı: 2 Ölü 2 Yaralı

Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, yaptıkları ilk müdahalede traktörde yolcu olarak bulunan Emine Çağlar'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Traktördeki diğer yolcu Halil Aslan ise ağır yaralı olarak Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak ne yazık ki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Tır sürücüsü B.G. ise kazada yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Kaza sonrası edinilen bilgilere göre; İ.Ç. ve eşi Emine Çağlar, inek satışı için yola çıktıkları Halil Aslan ile birlikte, satılan ineği Aslanapa Çamköy'e ulaştırmak üzere yola koyulmuşlardı. Ailenin bu trajik kaza sonucu yaşadığı bu acı, Gediz ilçesinde büyük üzüntüye neden oldu.