Balıkesir'in Gönen ilçesinde, kamyonet ile traktörün korkunç çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı. Kaza, Gönen ilçesine bağlı Sarıköy Mahallesi'nde vuku buldu.

Alınan ilk bilgilere göre; 10 TH 525 plakalı kamyonet sürücüsü A.S. (30), seyir halindeyken, aynı yönde ilerleyen 10 EF 126 plakalı traktöre fark edemediği bir sebeple arkadan çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle kamyonet sürücüsü A.S. olay yerinde hayatını kaybederken, traktörde yolculuk eden E.K. (20) ve E.M. (18) isimli şahıslar da yaralandı.

Samsun Öğretmen Cinayet Olayı Nedir? Son Dakika 2024 Samsun Öğretmen Cinayet Olayı Nedir? Son Dakika 2024

Bölgeden geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ekipleri hızla intikal etti. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Gönen Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kazayla ilgili incelemeler devam ederken, bölgede güvenlik önlemleri alındı ve trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Kaza hakkında soruşturma başlatıldı.