İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu? İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu?

Şanlıurfa’da, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu düzenlenen geniş çaplı operasyonda, çalıntı olduğu tespit edilen 137 motosiklet ele geçirildi. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ekiplerinin, Viranşehir, Siverek ve Suruç ilçelerinde sürdürdüğü hukuk düzenini sağlama çabaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar suç ve suçluya geçit vermedi.

Ekiplerin dikkatli gözleri ve koordineli çalışmaları, çalıntı motosiklet olaylarına karışan faillerin ayak izlerini takip etti. Motosiklet denetimlerinde, araçların kayıtlarının dikkatle incelenmesi sonucunda, 137 motosikletin çalıntı olduğu belirlendi. Bunun yanı sıra, 4 hacizli motosiklet ve 1 ruhsatsız tabanca da polis ekipleri tarafından ele geçirildi.

Operasyon kapsamında, daha önce haklarında yakalama kararı bulunan 2 kişi gözaltına alındı. Çalıntı motosikletlerle ilişkili oldukları iddia edilen 85 kişi hakkında ise adli işlemler başlatıldı. Bu şahısların ifadeleri ve olayla bağlantıları detaylı bir şekilde inceleniyor.

Emniyet güçlerinin başarılı operasyonuyla, vatandaşların toplamda yaklaşık 5 milyon lira büyüklüğünde bir maddi zarara uğramaktan kurtarıldığı tahmin ediliyor. Çalıntı motosikletlerin yasal süreçler tamamlandıktan sonra sahiplerine iade edilmesi planlanıyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ederken, ele geçirilen motosikletler ve diğer delillerin, soruşturma dosyasına önemli katkılar sağlayacağı öngörülüyor.