Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle

Karaman'da trajik bir trafik kazası gece saatlerinde yaşandı. Merkeze bağlı Yeşildere köyü yakınlarında meydana gelen korkunç olayda, süt tanklı bir kamyonetin kontrolünü kaybederek uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, dün gece saat 02.30 sıralarında gerçekleşti. Genç sürücü Cemal Ergen'in (18) kullandığı, plakası belirlenemeyen kamyonet, Yeşildere köyüne girişte bulunan tehlikeli virajı alamayarak yaklaşık 40 metre aşağıya uçtu. Kazada, kamyonetin içerisinde bulunan sürücü Cemal Ergen ve arkadaşı S.A. (18) ağır şekilde yaralandı.

Kaza sonrasında bölgeye hızla sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan ambulansla hemen Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Cemal Ergen, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Araçta bulunan diğer yaralı S.A.'nın ise durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavisinin sürdüğü bilgisi alındı.

Kaza nedeniyle bölgede kısa süreli trafik aksamaları yaşandı. Olayın nedeni ve kaza dinamikleri ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.