Süper Lig'de Kritik Mücadele: Galatasaray, Karagümrük Karşısında Üç Puan Peşinde! Süper Lig'de Kritik Mücadele: Galatasaray, Karagümrük Karşısında Üç Puan Peşinde!

TFF 3. Lig 2. Grup'un iddialı ekiplerinden Karşıyaka, yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı transferlerle adından söz ettiriyor. İlk beş haftada liderliğe oturan yeşil-kırmızılı ekip, atılan 11 golün 6'sında yeni transferler Yasin Ozan ve Enes Nalbantoğlu'nun imzası var.

Karşıyaka'nın şampiyonluk yolundaki bu hızlı çıkışı, elbette birçok faktöre bağlı. Ancak transfer politikasındaki isabetli kararlarının, bu başarıdaki anahtar etkenlerden biri olduğunu söylemek yanıltıcı olmaz. Sezona 4 galibiyetle başlamış olan İzmir temsilcisi, sadece bir kez mağlup olmanın yanı sıra attığı gollerle de dikkat çekiyor.

Bu süre zarfında 32 yaşındaki tecrübeli golcü Yasin Ozan, Eynesil, Pazarspor ve Batman Petrolspor maçlarında toplam 3 golle takımına katkı sağlarken, kanat oyuncusu Enes Nalbantoğlu da Amasyaspor FK ve Eynesil maçlarında attığı 3 golle Karşıyaka'nın en skorer isimleri arasında yer alıyor.

Duo, şu ana kadar atılan gollerin yarısından fazlasında direkt rol oynamasıyla, takımın gol yükünü sırtlayan isimler haline geldi. Transferlerin başarısı sadece bu iki oyuncuyla da sınırlı değil. Emre Gemici de 2 golle takıma katkı sağlayarak, Karşıyaka'nın bu sezonki hücum gücünün ne denli kuvvetli olduğunu gösteriyor.

İzmir temsilcisindeki bu hücum harmonisi, sezonun geri kalanında da devam ederse, Karşıyaka'nın şampiyonluk yarışında en büyük favorilerden biri olacağı kesin.