Malatya'da kayıp ilanıyla aranan 47 yaşındaki diş hekimi Murat Ş.'nin cansız bedeni, Yeşilyurt ilçesindeki bir yol kenarında bulundu. Vatandaşlar tarafından fark edilen hareketsiz beden için polise haber verildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Büyük Operasyon: 17 PKK/YPG'li Terörist Yakalandı! Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Büyük Operasyon: 17 PKK/YPG'li Terörist Yakalandı!

Diş Hekiminin Ölüm Sebebi ne?

Saat 18.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesinin Bostanbaşı Mahallesi'ndeki Saraybosna Caddesi üzerinde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark eden duyarlı vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi.

Olay Yeri İncelemesi

Bölgeye hızla sevk edilen sağlık ekipleri yaptıkları inceleme sonucu, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri ekipleri, cesedin kayıp olarak aranan diş hekimi Murat Ş.'ye ait olduğunu tespit etti.

Olay Yerinde Bulunan Araç ve Devam Eden Soruşturma

Cesedin yanı sıra, bölgede camları açık park halinde bir otomobil bulundu. Ölen kişinin bu araçla bölgeye gelip gelmediği ve aracın sahibinin kim olduğu konusundaki incelemeler devam ediyor. Olayın ardından Murat Ş.'nin cenazesi, cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin olay yeri incelemelerinin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Soruşturma Derinleşiyor

Diş hekimi Murat Ş.'nin nasıl ve neden hayatını kaybettiğiyle ilgili sorular henüz cevapsız kalmış durumda. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı tahkikat devam ediyor. Yakın zamanda olayın perde arkasının aydınlatılması bekleniyor.