Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde şoke eden bir olay meydana geldi. Bir koca, akşam saatlerinde evine geldiğinde eşini başka bir erkekle birlikte bulunca kıskançlık krizine girdi. Eşinin sevgilisi olduğuna inandığı kişiyi tabancayla vurarak öldürdü. Ardından ise pişmanlık duyarak polise teslim oldu.

Olay, 1036. Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın 4. katında yaşandı. İddialara göre İ.Y., işten geldikten sonra evinde eşi H.Y. ile Ahmet B'yi (43) buldu. Aralarında çıkan tartışma sonrası İ.Y., yanında taşıdığı tabanca ile Ahmet B'ye ateş açtı. Olayı duyan komşuların ihbarı üzerine, kısa süre içerisinde olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Ne yazık ki, Ahmet B. vücuduna isabet eden 4 kurşunla hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet B'nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini doğruladı. Ahmet B'nin cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Kırıkkale Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Esenyurt'ta Kanlı Gün: Alışveriş Sırasında Silahlı Saldırı, 1 Ölü 1 Yaralı Esenyurt'ta Kanlı Gün: Alışveriş Sırasında Silahlı Saldırı, 1 Ölü 1 Yaralı

Olayın ardından büyük pişmanlık yaşayan 2 çocuk babası İ.Y., elindeki tabanca ile birlikte polis merkezine giderek teslim oldu. İ.Y'nin emniyetteki işlemleri halen devam ederken, eşi H.Y. de alınan ifadesi için polis merkezine götürüldü.

Mahalle sakinleri, İ.Y. ailesinin genellikle sakin ve sorunsuz bir aile olarak bilindiğini ifade ederken, bu olayın mahallede büyük şaşkınlık ve üzüntü yarattığını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.