Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde gerilim dolu anlara sahne olan akraba kavgası, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Olayın ardından gözaltına alınan 4 şüphelinin, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

25 Ağustos Cumartesi günü Çayırova'nın Şekerpınar mevkii TEM Otoyolu bağlantı yolunda, Mehmet Turhan ile akrabaları F.T, B.T, H.T. ve F.T. arasında ne olduğu henüz belirlenemeyen bir nedenle kavgaya dönüşen tartışma yaşandı. Bu sırada kullanılan silahtan çıkan kurşunlara hedef olan Mehmet Turhan, olay yerinde hayatını kaybetti. Kavganın ardından olay yerinden hızla uzaklaşan 4 şüpheli, polis tarafından kısa sürede tespit edildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro ekipleri, olayın hemen ardından başlattığı geniş çaplı soruşturmada, şüphelilerin yakalanmasını sağladı. Gözaltına alınan F.T., B.T., H.T. ve F.T., polisteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şok Edici Cinayet: Eski Zabıta Amiri Mehmet Akşit, Çoban Tarafından Öldürüldü! Şok Edici Cinayet: Eski Zabıta Amiri Mehmet Akşit, Çoban Tarafından Öldürüldü!

Kocaeli'nin bu sakin ilçesinde meydana gelen bu trajik olayın, nedenleri ve detayları hakkında başlatılan soruşturma sürerken, vatandaşlar da yaşananların şokunu atamıyor. Umarız, bu ve benzer olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemler alınır ve toplumumuzda bu tür şiddet olaylarının önüne geçilir.