Konya'nın Karapınar ilçesinde yaşanan korkunç kaza, bölgenin hüzne boğulmasına sebep oldu. İbrahim Baştürk'ün yönetimindeki hafif ticari araç, Fevzi Paşa Mahallesi Sekizli Yaylası yolunda karşı yönden gelen Ergün Ata'nın otomobili ile çarpıştı. Çarpışmanın ardından polis ve sağlık ekipleri kaza yerine sevk edildi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen sürücülerden İbrahim Baştürk ve Ergün Ata ile otomobilde bulunan Hatice Ata, Naciye Öğür ve Bekir Öğür hayatını kaybetti. 

2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi! 2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi!

Kazada yaralanan sürücü İbrahim Baştürk ve Hayriye Ata ise hemen ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrasında bölgede büyük bir üzüntü hakim oldu. Olay, halkı derin bir acıya boğarken, yetkililer de kazanın sebeplerini araştırmak için çalışmalarına devam ediyorlar.

Yaşanan bu talihsiz olayın ardından, vatandaşlar ise trafik kurallarına daha fazla dikkat etme çağrısında bulunarak, benzer kaza ve can kayıplarının önlenmesi için toplumsal sorumluluklarına sahip çıkmaya çalışacaklar.