Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde trajik bir trafik kazası yaşandı. Kaza, Tavşanlı-Kütahya karayolunun 5. kilometresi olan Kayı Köyü Kavşağı'nda meydana geldi. Olay, Kütahya’dan Domaniç ilçesine seyir halinde olan Kasım Y. yönetimindeki 16 ABT 335 plakalı hafif ticari aracın kontrolünü kaybetmesi ve beton menfeze çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın şiddetiyle araç devrildi.

Samsun Öğretmen Cinayet Olayı Nedir? Son Dakika 2024 Samsun Öğretmen Cinayet Olayı Nedir? Son Dakika 2024

Kazada, araç içerisinde bulunan İsmail Y. (69) ve Naile Y. (67) olay yerinde hayatını kaybederken, Kasım Y. (40) ve Yasin Y. (46) yaralandı. Kaza sonrasında hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Tavşanlı Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken, hayatını kaybeden İsmail Y. ve Naile Y.'nin cenazeleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, kaza anına dair detayları ve olası ihmal ya da kusurları belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Kazanın neden meydana geldiği ve yaralıların sağlık durumları hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. Ancak olay, yerel ve ulusal medyada büyük yankı uyandırdı.