Kazanın ardından ortaya çıkan manzara, adeta savaş alanını andırıyordu. Kaza sonucu yedi kişi yaralandı ve olay yerine gelen ambulanslarla Darende Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Yaralılardan bazıları durumunun ağır olduğu belirtildi.

Darende ilçe merkezinde meydana gelen trafik kazası, bölgedeki insanların dikkatini çekti. Saat 12.00 sıralarında gerçekleşen kaza, birçok aracın karıştığı ve ciddi yaralanmaların yaşandığı bir olaydı.

Kazaya yol açan midibüs, Malatya istikametine doğru seyir halinde iken, sürücüsünün kontrolünden çıkarak durakta bekleyen araçların arasına daldı. Bu aniden gelişen çarpışma ise, diğer araçlarda büyük bir kargaşaya neden oldu.

Öğrenci, Düşük Not Veren Öğretmenini Bıçakladı Öğrenci, Düşük Not Veren Öğretmenini Bıçakladı

Başka bir araçta bulunan H.B. (38) yönetimindeki 44 ABN 826 plakalı araç ile M.D. (57) idaresindeki 50 DD 997 plakalı otomobil, çarpmanın şiddetiyle yüz metre kadar öteye savruldu ve ancak orada durabildiler. Kazanın ardından ortaya çıkan manzara ise adeta savaş alanını andırıyordu.

Kazada, sürücülerle birlikte araçlarda bulunan Y.D. (18), H.E. (36), Z.B. (63) ve Z.D. (43) yaralandılar. Haber alır almaz polis ve sağlık ekipleri harekete geçerek olay yerine sevk edildi. Yaralılar acil tedavi için Darende Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Kazanın ardından, yetkililer tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazaya neden olan midibüs sürücüsünün yorgun olduğu ve dikkatini kaybettiği iddia edilirken, kaza ile ilgili ayrıntılı bir soruşturma başlatıldı. Bölgedeki insanlar ise, kazanın büyük bir şanssızlık olduğunu ve çok sayıda kişinin hayatını riske attığını düşünüyorlar.