Lozan Caddesi Halk Eğitim binasının önünde gerçekleşen olayda saat 22:30 civarında Ahmet Bilek (18) ve Abdurrahman A., bir grup tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. İlk belirlemelere göre, gençler ağır yaralandı. Olayın görgü tanıkları durumu polis ekiplerine bildirdi ve bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu ve şüpheli kişilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyorlar. Yaşanan bu üzücü olayın ardından, yetkililer vatandaşların güvenliği için gerekli önlemleri alacaklarını açıkladılar.

Yaralılar kaldırıldıkları Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahaleye rağmen Ahmet Bilek (18) hayatını kaybetti. Gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere morga konulurken bıçaklı saldırıda yaralanan Abdurrahman A. ise yapılan ilk müdahalesinden sonra Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yanda yoldan geçen iki sağlık personelinin yaralılara müdahale ederek hayata tutma mücadeleleri de saniye saniye çevredekilerin cep telefonu kamaralarıyla kaydedildi.

Olayla ilgili Nusaybin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla polis tarafından soruşturma başlatıldı.