Ligin son 2 haftasına girdik ve Galatasaray, Karagümrük futbol takımını zor da olsa yenerek bu ligin şampiyonu olduğumu söyledim.

Karagümrük, oynadığı futbol itibarıyla ligdeki yerini asla hak etmiyor. Dün görüldü ki gerçekten iyi oynuyorlar. Olimpiyat Stadyumu tamamen açılsa, para kazanırlardı ama sanırım birileri izin vermedi galiba.

Maça gelirsek, Galatasaray zor da olsa bu sene şampiyonluk bizim, kimse heveslenmesin dercesine maçın son bölümünde golü buldu ve son 2 haftaya 6 puanlık farkı korudu. Ama bir oyuncu var ki, bir oyuncu bu kadar mı gelişir dedirten cinsten. Barış Alper Yılmaz, yani BAY... Geldiğinde, 'Bunun ne işi var?' diye hayıflandık. Fatih hoca nereden buldu dedik. 'Oynamayı bilmiyor, orta sahadan topa vuruyor' diye çok kızdık, hatta yuhalandı statta. Sonra Okan hoca dönemi ve bambaşka bir Barış Alper Yılmaz. Kendini nasıl değiştirdi, nasıl evrim geçirdi, hepimiz ağzı açık izliyoruz. Bu yılın tartışmasız en iyisi. Milli takım ve Galatasaray, ülkenin Mbappésini kazandı. Büyük ihtimalle büyük paralara transfer olacak ve Galatasaray’a baya para kazandıracak. Aferin sana çocuk.

Dünkü maç adına Abdülkerim çok kötüydü. Marcao’nun karşısında çok çaresiz kaldı. 82’de yenen gol tamamen onun hatasıydı, dikkatli olmak lazım. Son haftalarda hatanın telafisi yok. Lütfen dikkat edelim...

Bu takım, yönetimi, teknik kadro, futbolcular ve en önemli faktör taraftar ile bir bütün olunca önünde hiçbir güç duramaz. Yine öyle bir maç ve sevinç. Gol maçın son dakikalarında geldiğinde ayrı bir tadı ve zevki oluyor. Berkan durdu durdu bizi sevince boğdu. O kutlu, biz mutlu olduk.