2023-2024 futbol liginde sona doğru yaklaşıldı ve zorlu geçeceği düşünülen Sivas Spor maçı gerçekten ezici bir üstünlük ve fark ile bitti.

Mayıslar Bizimdir mottosu yine tuttu. Gerçekten böyle bir enerji var tüm Galatasaray camiasında ve oyuncularında.

Maça Okan Hocanın alışılagelmiş 11'i ile başladı ama taktiği alışılagelmiş değildi. Önce bir anda saldırmak yerine sakin ve topu kenarlara indirmeyi tercih etti ve bu başarılı oldu. Sezonun belki de yılın en iyi oyuncularından biri olan, gösterdiği performanslarla herkese parmak ısırtan çocuk Barış Alper Yılmaz. Bu konuda Fatih hoca ne buldu, bunda beceriksiz dedik, ama öyle bir gelişim gösterdi ki, aman Allah’ım. Aferin çocuk, sana gelecek nesillere çalışınca nelerin olacağını gösterdin. Tebrik ederim seni.

Gelelim diğer bir oyuncuya; oynamadı, sakatlandı, umursamadı dedik. Mutsuz hali negatif etki yapıyor dedik; o Galatasaray’da Galatasaray'ı onda bulamadı, aradığını. Sonra Afrika Kupası'na gitti ve takımda kalmaya karar verdi. Sonrasında Okan hoca güvenip formayı verince bir daha çıkarmadı, o ne goller, göz pası falan kalmadı. Bravo Hakim bey...

Gelelim yıllanmış şarap Mertens'e. Bu adam düne kadar sezonu kapattı denen adam çıkıyor, aslanlar gibi oynuyor, gollerini atıyor, attırıyor. Ne demeli? Tebrikler demekten başka bir şey denemez.

Şimdi gelelim bir nesli Galatasaray’lı yapan aşk adamı İcardi'ye. Ya, bu adam koşmuyor, baskı yapmıyor ama leblebi gibi gol atıyor, attırıyor. Takımda herkes gülüyor. Böyle devam, aşk adamı; bizlere sana, sen bize aşıksın. Vanda Hanım kıskanmasın...

Daha kimleri yazayım ki, her bir oyuncumuz altın gibi, elmas gibi parlıyor. İlerleyen haftalarda tek tek değineceğim, şimdilik sizi sıkmayım. En büyük modumuz “Şampiyonluk Modu”, bunu da başta Okan Hocam olmak üzere tüm takım açtı, maşallah.