Mersin-Antalya D-400 karayolunda Erdemli ilçesi Akdeniz Mahallesi sınırlarında Orman İşletme Müdürlüğü yanında meydana gelen kazada, acı bir olay yaşandı. 33 AFZ 726 plakalı motosiklet, Mersin istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırıma, ardından savrularak refüj ve uyarı levhasına çarptı.

Kazada motosiklette bulunan gençler Mihrac Enes Direk (22) ile Enes İmir (24) savruldu ve yere düştü. Olayı görenlerin hemen haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri her iki gencin de maalesef olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kaza yerinde yapılan inceleme sonrası gençlerin cenazeleri ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Yaşanan bu acı olay, bölgede büyük üzüntüye neden oldu ve ailelerinin yanı sıra çevrelerindeki herkesi derinden etkiledi. Polis ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu trajik kazanın ardından, trafik güvenliği ve dikkatli sürüşün önemi bir kez daha hatırlatılırken, gençlerin kaybı tüm toplumu derinden yaraladı. Hayatını kaybeden gençlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu? İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu?

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.