Edinilen bilgilere göre, Meydan Mahallesi’nde misafirliğe gelen Mustafa T., bilinmeyen bir nedenle 7 yaşındaki oğlu Mehmet T.’nin boğazını bıçakla kesti ardından kendisini de bıçakladı.

Mersin'in Mut ilçesinde, tüyler ürperten bir olaya şahit oldu. 7 yaşındaki Mehmet T., kendi babası tarafından acımasızca hayattan koparıldı. Mustafa T. adındaki bu baba, oğlunun boğazını keserek ölümüne neden olduktan sonra, kendini de bıçakla ağır yaralama girişiminde bulundu.

Mersin'de Vahşet... Eşini Öldürüp İntihar Etti Mersin'de Vahşet... Eşini Öldürüp İntihar Etti

Olayın gerçekleştiği Meydan Mahallesi'ndeki evde, Mustafa T. misafirliğe gelmişti. O esnada, neyin tetiklediği tam olarak bilinmese de, baba ve oğul arasında son derece trajik bir olay yaşandı. 7 yaşındaki Mehmet T.'nin hayatını yitirmesine sebep olan bu olayın ardından, Mustafa T. kendisine de zarar verme girişiminde bulundu.

Çevredeki komşuların olayı fark etmesi üzerine, durum hemen 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis birimlerine bildirildi. Olay yerine kısa süre içerisinde ulaşan sağlık ekipleri, küçük Mehmet T.'ye müdahale etmek istediler fakat ne yazık ki genç yaşta hayatını kaybetmişti. Mustafa T., ağır yaralı olarak Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve ameliyata alındığı bilgisi edinildi. Onun sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.