Demet Evgar Kızı Mavi Olayı Nedir? Demet Evgar Kızı Mavi Olayı Nedir?

İddiaya göre, Kütahyalı Ankara'da trans bir bireyle birlikte olmuş ve bu esnada çekilen bir fotoğraf sosyal medyada paylaşılmıştı. Ancak Kütahyalı, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirterek kendisine ait olmayan bir fotoğrafın kullanıldığını açıkladı. 

Sosyal medya, zaman zaman insanların özel hayatlarına dair iddiaların yayılmasına sebep olabiliyor. Son olarak Beyaz TV'nin 'Beyaz Futbol' programında yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında sosyal medyada tartışma yaratan bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre, Kütahyalı Ankara'da bir trans bireyle birlikte oldu ve o esnada çekilen bir fotoğraf karesi de paylaşıldı.

Bu iddia üzerine, gün boyunca sosyal medyada dolaşan fotoğraf karesiyle ilgili gözler Kütahyalı'ya çevrildi ve kendisi sessizliğini bozmak zorunda kaldı. Kütahyalı, iddiayı yalanlayarak, fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığını söyledi. Dahası, "FETÖ'nün p.rno arşivinden beni andıran birini bulup 17 Aralık 2013'te piyasaya sürdüğü '2.5 litre kola ve puro içen gey sözde ROK' videosu yine piyasaya sürülmüş :) 10 sene geçti hala aynı fake FETÖ üretimi video. Bari yeni iftiralar üretin de biraz daha inandırıcı olsun yahu" şeklinde konuştu.

Sosyal medyada yayılan bu tür iddiaların doğru ya da yanlış olması bir yana, sonuçları oldukça büyük olabiliyor. Bu nedenle, insanların özel hayatlarına dair iddiaların yayılmasına karşı daha fazla duyarlılık göstermek gerekiyor.