Avrupa İkincisi Boksör, Niğde'de Sevinç Gözyaşlarıyla Karşılandı! Avrupa İkincisi Boksör, Niğde'de Sevinç Gözyaşlarıyla Karşılandı!

Niğde'nin Selçuk Mahallesi Kanal Boyu Caddesi'nde, 51 ADB 345 plakalı otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kaza, caddede tedirginliğe neden oldu.

Olay, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yaşandı. Araç kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazada, araç içinde bulunan Alper A. (18), Harun I. (20) ve U.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların durumlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatarak olayın nedenlerini araştırıyor. Kazanın meydana geldiği cadde ve çevresindeki güvenlik kameraları da incelenerek olayın ayrıntılarına ışık tutulmaya çalışılıyor. Kamuoyu, kaza sonrası güvenlik tedbirlerinin artırılması ve sürücülerin daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunulmasını bekliyor.