Çamardı'da Meydana Gelen Kaza Yürekleri Burktu: 1 Ölü, 7 Yaralı Çamardı'da Meydana Gelen Kaza Yürekleri Burktu: 1 Ölü, 7 Yaralı

Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde görev yaparken silah kazası sonucu yaralanan ve tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek'in ailesine acı haber ulaştı. Niğde'nin Yıldıztepe kasabasında yaşayan ailesi, şehit haberinin yetkililer tarafından kendilerine iletilmesiyle büyük bir üzüntü yaşadı.

Şehit Onur Özbek'in naaşı, yarın Yıldıztepe kasabası Merkez Cami’nde öğle namazını müteakip düzenlenecek olan törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Türk bayrağına sarılı tabut, sevenleri ve vatandaşlar tarafından dualar eşliğinde omuzlarda taşınarak son istirahat yerine defnedilecek.

Ailesi, yakınları ve kasaba halkı, şehit Onur Özbek'e olan minnet ve şükranlarını ifade etmek amacıyla cenaze törenine katılacak. Tören, acılı ailenin yanı sıra bölge halkının da katılımıyla duygusal anlara sahne olacak.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek, vatanını koruma görevini yerine getirirken yaşadığı elim kaza sonucu hayatını kaybetti. Türk milleti olarak, Onur Özbek'in vatanına olan bağlılığı ve fedakarlığı her zaman hatırlanacak ve minnetle anılacaktır. Allah rahmet eylesin.