Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) Osmaniye İl Teşkilatı, geçici olarak kullandıkları çadıra yapılan saldırıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. Saldırıda, Genel Başkan Hüseyin Baş'ın resmi ve parti ambleminin bulunduğu branda yere atılırken, çadır da falçata ile kesildi. Konvoy sırasında gerçekleşen bu saldırı, BTP'liler tarafından kınanarak, "Bu işin takipçisiyiz" denildi.

SALDIRI, AYRIŞTIRMAYI ARTTIRIR

Siyasi görüşlere saygı göstermek, demokrasi için son derece önemlidir. Ancak, yapılan saldırılar bu saygının ne kadar az olduğunu göstermektedir. Bu tür davranışlar, ayrıştırmayı arttırmakta ve insanları birbirine düşürmektedir. Siyasi partilerin ve destekçilerinin farklı görüşleri olsa da, herkesin eşit haklara sahip olduğu unutulmamalıdır.

Şok Edici Cinayet: Eski Zabıta Amiri Mehmet Akşit, Çoban Tarafından Öldürüldü! Şok Edici Cinayet: Eski Zabıta Amiri Mehmet Akşit, Çoban Tarafından Öldürüldü!

SUÇLULAR HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

BTP Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Lütfullah Önder, çadıra yapılan saldırı hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurdu. Suçluların bulunarak, adalete teslim edilmesi gerekmektedir. Suçluların serbest bırakılması, benzer olayların tekrar yaşanmasına neden olabilecektir.