Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir alışveriş esnasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Olay, dükkan sahibi ile müşteriler arasında başlayan tartışmanın sokak ortasında büyümesiyle gerçekleşti. Görüntülerde tarafların silahlarla birbirlerine saldırdığı, bu sırada bir kişinin kalbinden bıçaklandığı belirtildi.

Olayın Gelişimi ve Kavga Anı Kameralara Yansıdı

Akşam saatlerinde Suruç ilçesinde bir dükkanda alışveriş yapan Mustafa Y. (25) ve babası Mehmet Y., dükkan sahibi Cuma K. ile tartışmaya başladı. Tartışma, şehir merkezine taşınınca tarafların yakınları da kavgaya dahil oldu. Sokak ortasında yaşanan olayda Mustafa Y., kalbinden bıçaklandı ve olay yerinde yaşamını yitirdi. Babası Mehmet Y., Mustafa Y., İsmail Y. ve Mehmet Y. ise yaralandı.

Siverek'te Tarım İşçileriyle Dolu Minibüs Kazaya Karıştı: 20 Yaralı! Siverek'te Tarım İşçileriyle Dolu Minibüs Kazaya Karıştı: 20 Yaralı!

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir kişinin tüfekle yerdeki şahsa ateş etmeye çalıştığı, çevredeki vatandaşların ise silahlı şahsa müdahale ederek ateş etmesini engellemeye çalıştıkları görülüyor.

Yaralılar Şanlıurfa Hastanelerine Sevk Edildi

Olay sonrasında yaralanan 4 kişi, Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak 3 yaralının durumunun ağır olması nedeniyle Şanlıurfa merkezdeki hastanelere sevk edildi.

Soruşturma Başlatıldı

Yaşanan olayla ilgili olarak güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kavga anının detayları, güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, olayın nasıl başladığı ve taraflar arasındaki husumetin kaynağı da araştırılıyor.