İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024 İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 20 tarım işçisi yaralandı. İki kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, yaralıların durumunun ciddiyeti yürekleri ağza getirdi.

Olay, Siverek-Karacadağ yolu üzerinde 15'inci kilometresinde yaşandı. 44 BS 452 plakalı kamyonet ile 80 AEL 567 plakalı kamyonet, henüz bilinmeyen bir sebep sonucu çarpıştı. Kazanın etkisiyle her iki kamyonetin kasasında bulunan 20 tarım işçisi yere savruldu. Olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Yaralı tarım işçileri, ilk müdahalelerinin ardından Siverek Devlet Hastanesine taşındı. Ancak yaralıların durumunun ciddiyeti hastane koridorlarında endişeli bekleyişe neden oldu. Tedavilere başlanan yaralılar arasından iki kişinin durumunun ağırlaşması üzerine hemen Şanlıurfa merkeze sevk edildiği bilgisi alındı.

Kaza sonrası bölgeye gelen Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve yetkililerden kaza hakkında bilgi aldı. Aydemir, kazada yaralananlara acil şifalar dileyerek, olayın detaylı bir şekilde araştırılacağını belirtti.

Kaza mahallinde incelemelerde bulunan trafik ekipleri, kazaya neden olan etkenleri belirlemek adına çalışma başlattı. Kazanın nedeni ve sorumluları üzerine yapılan incelemelerin en kısa sürede sonuçlanması bekleniyor. Bu üzücü olayın ardından, bölge halkı ve tarım işçileri arasında derin bir üzüntü hakim. Kaza, özellikle tarım işçilerinin çalışma koşulları ve taşınma şartlarına dair yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.