Şanlıurfa'da hızla ilerleyen bir otomobilin kontrolünü kaybedip üst geçidin ayağına hızla çarpması sonucu meydana gelen feci trafik kazası yürekleri burktu. Kazada, 2 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza, Şanlıurfa - Diyarbakır yol ayrımının GAP Bulvarı kısmında akşam saatlerinde yaşandı. Kontrolden çıkan 06 AU 0701 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine üst geçidin beton ayağına şiddetle çarptı. Olayı gören çevredekiler hemen yardım çağrısında bulundu.

Olay yerine kısa sürede polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri intikal etti. Kazada, otomobilde sıkışan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren şahısların cesetleri, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarıldı. İki kişinin cansız bedenleri, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kazanın yaşandığı bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Olay yeri inceleme ekipleri, kaza yerinde delil toplama çalışması yaptı. Kaza sonrası otomobilin hurdaya döndüğü, üst geçidin ayağında büyük bir çarpma izi oluştuğu gözlendi.

İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu? İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu?

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları sürüyor. Yolda hız sınırlarına uyulup uyulmadığı, sürücünün alkollü olup olmadığı ve kaza anında başka bir aracın etkisinin olup olmadığı gibi birçok detayın soruşturma kapsamında değerlendirileceği belirtildi.