İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkanlığı 6. Bölge Koordinatörü İmren Nilay Tüfekci, seçim atmosferinin giderek yoğunlaştığı bu dönemde, yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Karaman ve Antalya'nın ardından rotasını Isparta ve Burdur'a çeviren Tüfekci, bölgede partisinin stratejilerini güçlendirmek için kolları sıvadı.

İlk durak olan Burdur'da, İYİ Parti İl Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette, il divan kurulu üyeleri ve ilçe başkanları ile kapsamlı görüşmelerde bulunan Tüfekci, aday adayı ve aday belirleme süreci üzerine detaylı bir değerlendirme yaptı. Bu önemli ziyaretin ardından enerjisini Isparta'ya yönlendiren Tüfekci, burada da seçim çalışmaları kapsamında çeşitli programlar gerçekleştirdi.

İlk olarak, Isparta'nın çarşı merkezinde esnaf ziyaretleriyle başlayan programda Tüfekci, vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledi, yerel siyasete dair önemli gözlemlerde bulundu. Esnafla gerçekleştirdiği samimi diyaloglar, yerel seçimlerin nabzını tutmasına olanak tanıdı.

Esnaf ziyaretlerinin ardından, Isparta İl Divan Kurulu üyeleri ile gerçekleştirdiği toplantıda, yerel seçim stratejileri, aday belirleme süreçleri ve seçim hedefleri detaylı olarak masaya yatırıldı. Toplantının ardından Tüfekci, ilçe başkanlarıyla birebir görüşmeler gerçekleştirerek, yerel seçim çalışmalarına dair kritik notlarını aldı.

Mustafa Destici'den Çarpıcı Çıkış: "Asgari Ücret Artışı Şart!" Mustafa Destici'den Çarpıcı Çıkış: "Asgari Ücret Artışı Şart!"

İmren Nilay Tüfekci, bölgede gerçekleştirdiği yoğun programın ardından geç saatlerde Isparta'dan ayrıldı. Tüfekci'nin, İYİ Parti'nin yerel seçimdeki konumunu güçlendirmek adına yürüttüğü bu çalışmalar, partisinin bölgedeki etkinliğini artırma hedefini yansıtıyor.