YAKUT, İKTİDAR MENSUPLARI VE İŞ İNSANLARIYLA İLGİLİ İDDİALARDA BULUNUYOR

Muhammed Yakut, 'Deliler Delisi' isimli YouTube kanalında iktidar mensupları ve iktidara yakın iş insanlarıyla ilgili çeşitli iddialarda bulunmuştu. Bu iddialar arasında Bakan Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, AK Parti genel başkan yardımcıları Hayati Yazıcı ve Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık gibi isimler yer almıştı.

YAKUT, 400 BİN TL'Yİ KAÇIRTTIĞI İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Muhammed Yakut, eski Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut'un yeğeni ve akaryakıt sektöründe iş yapıyor. Yakut, 2012 yılında Denizatı Petrokimya şirketinin sahibi Ali Şafak Akmil'i kaçırtarak 400 bin TL'sini aldığı suçlamasıyla tutuklanmıştı.

MERAL AKŞENER DE YAKUT'UN İDDİALARINA DEĞİNDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muhammed Yakut'un iddiaları hakkında konuştu. Akşener, 'Dün akşam tesadüfen Muhammed Yakut diye bir arkadaşının ortaya koyduğu iddiaların bulunduğu bir video izliyor. Bu iddiaların binde biri doğruysa sokakları gezemez bu arkadaşlar.' kullanım kullandı.