Antalyaspor'un başarılı performansıyla dikkat çeken Başkanı Sinan Boztepe, Beşiktaş galibiyetinin ardından cesur açıklamalarda bulundu. Boztepe, "Bu saatten sonra ligde kalmak için değil daha yukarılarda olmak için mücadele edeceğiz. Olabildiği kadar en üst sıralarda olacağız. Şampiyonluğa iddiamız var, Türkiye Kupası'nı evimize getireceğiz" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor, Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti. Maçın ardından basın mensuplarına konuşan Başkan Boztepe, takımın başarısının ardında büyük bir inanç ve gayret olduğunu vurguladı.

Boztepe, "Güzel zamanlarda göreve geldik, çok keyifliyiz. Hamdolsun bugün oyuncularıma ve taraftarımıza inandık. Performansımızı devam ettireceğiz, bu saatten sonra ligde kalmak için değil daha yukarılarda olmak için mücadele edeceğiz. Olabildiği kadar en üst sıralarda olacağız. Şampiyonluğa iddiamız var, Türkiye Kupası'nı evimize getireceğiz. Avrupa kupalarında oynayacağız. Biz taraftara inandık, onlar da bize inandı. Oyuncularımızın hepsi inanılmaz mutlu, hepsi yüreğini ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetin 2. Asrına Kepez’den 22. Kütüphane Cumhuriyetin 2. Asrına Kepez’den 22. Kütüphane

Antalyaspor'un bu çıkışıyla beraber taraftarlar da takımlarına olan inançlarını daha da pekiştiriyor. Boztepe'nin iddialı sözleri, Antalyaspor'un geleceğe dair büyük hedeflerle yol aldığının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.