Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Ankaragücü ile mücadele edecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği bu karşılaşma, 28 Ocak Pazar günü saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek. Maçın heyecanı beIN Sports 1 kanalında canlı olarak ekranlara taşınacak. Fenerbahçe Ankaragücü Canlı Maç İzle...

Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe Ankaragücü Maçını Canlı İzle! Taraftarium24 FB - Ankaragücü Maçı Bedava Canlı İzle! Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe Ankaragücü Maçını Canlı İzle! Taraftarium24 FB - Ankaragücü Maçı Bedava Canlı İzle!

Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe Ankaragücü Maçını HD (CANLI İZLE)

Fb Ankara Canlı Maç İzle

beIN SPORTS Canlı Yayını

Nerede ve Ne Zaman İzlenecek? Fenerbahçe Ankaragücü maçı, 28 Ocak Pazar günü saat 19:00'da beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak. Maç, aynı zamanda beIN Connect üzerinden de takip edilebilecek.

Fenerbahçe Ankaragücü

Muhtemel 11'ler:

  • Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Djiku, Bonucci, Mert, İsmail, Krunic, Szymanski, İrfan, Tadic, Dzeko
  • MKE Ankaragücü: Bahadır, Hanousek, Mujakic, Radakovic, Kitsiou, Tolga, Pedrinho, Kaan, Cephas, Morutan, Ali Sowe

Takımların Tarihi Rekabeti ve İstatistikleri

Fenerbahçe ve Ankaragücü, Süper Lig tarihinde 107 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Fenerbahçe'nin 69 galibiyeti bulunurken, Ankaragücü ise 11 kez galip geldi. 27 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. İki takımın arasında gerçekleşen gollerin sayısı da dikkate değer; Fenerbahçe 199, Ankaragücü ise 72 gol kaydetti. Sezonun ilk yarısında Ankara'da oynanan maçı Fenerbahçe 1-0 kazanmış ve Beşiktaş'a karşı 5 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

Fb Maçı-1

Fenerbahçe'nin Form Durumu ve Kadro Detayları

Fenerbahçe, ligde bu sezon evinde 11 maça çıktı ve bu maçlardan 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle ayrıldı. İsmail Kartal'ın öğrencileri, iç sahada rakip filelere 34 gol gönderdi ve Avrupa Konferans Ligi'nde evindeki 6 maçta 6 galibiyet elde etti. Ancak takımda eksikler de var; Hollandalı futbolcu Jayden Oosterwolde, Başakşehir mücadelesinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Diğer yandan, sakatlıkları bulunan Fred, Luan Peres ve Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Bright Osayi-Samuel, maç kadrosunda yer alamayacak.

Fenerbahçe'nin Hücum Gücü ve Yenilmezlik Serisi

Fenerbahçe, Süper Lig'de attığı 59 golle en golcü takım konumunda bulunuyor. Takımın hücum yönü, Edin Dzeko'nun kaydettiği 16 golle desteklenirken, bu performans Dzeko'yu Süper Lig'in gol krallığı listesinde zirveye taşıdı. Ayrıca, son lig maçında deplasmanda Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, 11 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmekte.

Galatasaray'dan Büyük Transfer! Elias Jelert 5 Yıllık İmza Attı Galatasaray'dan Büyük Transfer! Elias Jelert 5 Yıllık İmza Attı

Canlı Maç İzle-5

Teknik Direktörlerin Karşılaşması ve Hakem Kadrosu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, ligde ikinci kez rakip olacak. İki teknik adamın son karşılaşmasında Belözoğlu'nun takımı galip gelmişti. Karşılaşmayı yönetecek olan hakem ise Cihan Aydın. Yardımcı hakemler Aleks Taşçıoğlu ve Volkan Ahmet Narinç olacak, dördüncü hakem ise Emre Kargın olarak belirlendi.

Bu kritik mücadele, her iki takım için de ligdeki yerlerini sağlamlaştırmak adına büyük önem taşıyor. Futbol tutkunları, Fenerbahçe ve Ankaragücü'nün kıyasıya mücadelesini canlı yayında takip edecekler.

Editör: Şahsüver ÇITIR