- Olay Eskişehir'de meydana geldi. Atila Sarıhan (50) ile Rus uyruklu eşi Elena Samsanova (55) arasında kıskançlık yüzünden sık sık tartışma çıkıyordu. Sarıhan, eşinin sosyal medyada başka erkeklerle görüntülü konuştuğunu düşünüyordu.

- Olay günü Sarıhan, eşinin telefonunu kontrol etmek istedi. Ancak Samsanova buna izin vermedi. Bunun üzerine çift arasında kavga çıktı. Sarıhan, mutfaktan aldığı iki bıçakla eşini boğazından, göğsünden ve sırtından defalarca bıçakladı.

- Samsanova kanlar içinde yere yığılırken, Sarıhan da elinden yaralandı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Samsanova'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

- Sarıhan ise polise teslim oldu. Gözaltına alınan Sarıhan, ifadesinde eşinin kendisini aldattığını ve bunu sosyal medyadan görüntülü konuşurken yakaladığını iddia etti. Sarıhan, "Olay böyle olmasaydı iyiydi ama oldu" dedi.

- Sarıhan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu olay, hem Türkiye hem de Rusya'da büyük tepki topladı. Samsanova'nın yakınları ve arkadaşları, cinayeti kınadı ve adalet istedi. Samsanova'nın cenazesi ise memleketi Rusya'ya gönderildi.