Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk yaralandı. Olayın detayları ise yürekleri burkuyor.

Kaza Anının Detayları

Kaza, Trabzon'un Hayrat ilçesine bağlı Pınarca Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Nebi Kılıç idaresindeki 61 KS 646 plakalı kamyonet, henüz belirlenemeyen bir sebep ile direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonrası bir virajı alamayarak şarampole devrildi.

Çevredekilerin Hızla Müdahalesi

Kazayı gören bölgedeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin ilk müdahalesi sürücü Nebi Kılıç'a oldu ancak maalesef Kılıç olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Beylikdüzü E-5'te Dehşet Kaza: 13 Yaralı Beylikdüzü E-5'te Dehşet Kaza: 13 Yaralı

Hastaneye Kaldırılan Yaralılar ve Acı Bilanço

Kamyonet içerisinde bulunan diğer yaralılar Ali Dal (51), Havva Kılıç (78) ve minik Z.K. (8) acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Of Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak burada doktorların tüm çabalarına rağmen Ali Dal ve Havva Kılıç yaşam mücadelesini kaybetti. Minik Z.K.'nin ise tedavisi hastanede devam ediyor ve sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi.

Kazanın Sebebi Araştırılıyor

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, kamyonetin neden direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve kazanın asıl sebepleri üzerinde duruluyor. Yetkililer, soruşturmanın tamamlanmasının ardından kamuoyuna detaylı bilgi verileceğini açıkladı. Bu tür üzücü olayların yaşanmaması için sürücülerin daha dikkatli olması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.