DARP RAPORU ALAN A.A. ŞİKAYETÇİ OLDU

M.A., sevgilisi tarafından şikayet edildi ve darp raporu alınarak polise başvuruldu. Polis çağrıldıktan sonra, ifadesi alındı ve uzaklaştırma kararı verildi. Ancak, ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

KABUL ETMEYEN A.A. MORLUKLARLA DOLU


A.A.'nın bileği ve kolunda morluklar oluştu ve yaşadıklarını şöyle anlattı: "Birlikte 1,5 aydır çıkıyorduk. Ayrılıp, barıştık. Ancak daha önce de şiddete meyilli bir hareketi olmuştu. Partiden arkadaşımızla beraber evime geldik. M.A. kafası güzel olduğu için cinsel anlamda yaklaşmaya başladı. Ben kabul etmedim ve bu nedenle tartışma çıktı. Bana hakaret etti, kolumu sıktı ve darp etti."

Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle

POLİS ARANDI AMA GİTMEDİ


A.A. polisi aradığını ancak M.A.'nın eve gitmek istemediğini belirterek, "Ben kendisini kapıya doğru itmeye başladım. Kapıda yine arbede yaşandı. Kollarımı sıkmaya başladı. Kendimi korumak için 1 kere tokat attım. Sonra polisler beni geri aradı." şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM YAPTI


Zorlama ve tacize karşı susmayacağını ifade eden A.A., vücudundaki izleri gösteren bir fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Paylaşımda "Yaşadıklarımı bir kareye sığdıracak olsam; bunlar olurdu. Herkesi vicdanıyla ve yaptıklarıyla baş başa bırakıyorum" dedi.

SERBEST KALMASININ ARDINDAN M.A. SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPTI


M.A. serbest bırakıldıktan sonra sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. "Baba tahliye. Haha atarsa 2 yıl" yazdı. Taciz ve şiddet olaylarına karşı sessiz kalmayacaklarını belirten A.A., olayın hukuki sürecinin takipçisi olacaklarını açıkladı.