Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Sina Gürel, "Nezih Karaman'ın pasaportu normal olduğu için onu Suriye'ye kabul ettiler. Ama benimki muhafaza pasaportu, Fikret Bayır'ın yeşil pasaportu olduğu için girişimizi kabul etmediler" açıklamasını yaptı.

"ÜMİT ÖZDAĞ'IN VİZESİ İPTAL EDİLMİŞTİ"

Suriye'ye gitmek isteyenler Zafer Partisi heyeti, liderler Ümit Özdağ'ın da içinde bulunduğu bir grup yola çıktı. Ancak Ümit Özdağ'ın vizesi iptal edilince, ekibin geri kalan üyeleri Suriye'ye gitmek için yola devam etti. Zafer Partisi heyeti, Suriye'ye giderek ülkede savaşı bittiğini göstermek amacıyla bir araya geldi.

"YALNIZCA 1 KİŞİ SURİYE'YE ALINDI"

Suriye'ye gitmek isteyenler Zafer Partisi heyeti, ülkeden yalnızca bir kişinin girişine izin verilmesi için sınırda mahsur kaldı. Heyetin lideri Ümit Özdağ'ın vizesinin iptal edilmesi ve diğer üyelerinin pasaportlarının kabul edilmemesi nedeniyle yalnızca bir kişi alınmış. Suriye'ye gitme amaçlı mürettebatın hedefi, savaşın sona erdiğini göstermekti.

"HEYET LİDERİ ÜMİT ÖZDAĞ'IN VİZESİ İPTAL EDİLMİŞTİ"

Suriye'ye gitmek isteyenler Zafer Partisi heyeti, liderler Ümit Özdağ'ın vizesinin iptal edilmesiyle karşılaştı. Heyetin geri kalan üyeleri yola devam ederken, Suriye sınırlarına sahip olduklarında yalnızca bir kişi götürüldü. Heyetin amacı, Suriye'de savaşı bittiğini göstermekti.

"HEYETTEKİ 3 KİŞİDEN YALNIZCA 1'İ SURIYE'YE ALINDI"

Suriye'ye gitmeye isteyen Zafer Partisi heyeti, liderler Ümit Özdağ'ın vizesinin iptal edilmesi nedeniyle zorluklarla karşılaştı. Heyetteki 3 kişinin yalnızca Suriye'ye girmesine izin verilir. Heyetin Suriye'ye gitme amacı, ülkeler savaşını sona erdiğini gösteriyor.

"ZAFER PARTİSİ HEYETİ SURİYE SINIRINDA ENGELLE KARŞILAŞTI"

Zafer Partisi heyeti, Suriye'ye giderek topraklarında savaşı bittiğini söylemek amacıyla bir araya geldi. Ancak liderler Ümit Özdağ'ın vizesinin iptal edilmesinin ardından heyet Suriye yolculuğu engellenemedi. Sadece bir kişinin götürülmesi nedeniyle heyet geri dönmek zorunda kaldı.

Birecik Belediye Baskani Neden İstifa Etti? Birecik Belediye Baskani Neden İstifa Etti?

"HEYETİN AMACI, SURİYE'DE SAVAŞIN BİTTİĞİNİ GÖSTERMEK"

Zafer Partisi heyeti, Suriye'ye gitmek amacıyla bir araya geldi. Ancak liderler Ümit Özdağ'ın vizesinin iptal edilmesinin ardından heyet sınırda engellenebildi. Yalnızca bir kişinin götürülmesi nedeniyle heyetin amacı gerçekleşemedi. Heyet, Suriye'de savaşı bittiğini gösteriyor.