2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi! 2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi!

Adana'nın Seyhan ilçesindeki Söğütlü Mahallesi'nde yürek burkan bir olay meydana geldi. Aile içi şiddet bir kez daha acı bir haberle gündeme düştü. Fadime Korkusuz (41), boşandığı eşi Muammet G. (57) tarafından kendi evinde hapsedildi ve ardından ev ateşe verildi. Alevlerin arasında kalan talihsiz kadın, itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin hızla müdahale etmesiyle son anda kurtarılarak Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Fakat, yangın esnasında ağır yaralanan Korkusuz'un durumunun ciddiyeti devam ediyor.

Fadime Korkusuz'un 19 yaşındaki oğlu Önder Korkusuz, yaşananlar karşısında şoke olmuş durumda. Acılı oğul, "Annemi o cani eve kilitleyip yakmış. Annem şu an makinelerle yaşam mücadelesi veriyor ve durumu çok ağır. Ben adaletin yerini bulmasını ve o kişinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum." dedi. Ailesinin diğer fertleri ve Fadime Korkusuz'un kız kardeşi Hatice Özdemir de adalete olan inançlarını ve en ağır cezanın verilmesi taleplerini dile getirdi.

Olayın ardından ortaya çıkan bir diğer şaşırtıcı gelişme ise, Fadime Korkusuz'un oğlu E.G.'nin ifadesinin değişmesi oldu. E.G. başlangıçtaki ifadesinin aksine, "Evi babam yakmadı" şeklinde konuştu. Bu yeni ifade, olayın daha da karmaşık bir hal almasına sebep oldu ve polis ekipleri, olayı şüpheli bulduklarını ve soruşturmayı derinleştirdiklerini belirtti.