Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, organize suç örgütüne yönelik şafak vakti baskınları gerçekleştirdi. Baskınlar sırasında özel harekat polisleri de operasyona destek verdi. Şüphelilerin evlerine koçbaşıyla kapıları kırılarak girildi ve şüpheliler kelepçelenerek etkisiz hale getirildi. Operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı.

SUÇLARININ ARASINDA ADAM YARALAMA VE HARÇ KESME DE VAR

Operasyon öncesinde yapılan çalışmalar sonucunda, örgütün adam yaralama, silah zoruyla haraç kesme ve silah ticareti gibi suçlar işlediği tespit edildi. Bu suçların yanı sıra örgütün diğer suçları da araştırılıyor. Operasyon sonucunda yakalanan şüpheliler adli tıp biriminde sağlık kontrollerinden geçirildi ve sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

ŞÜPHELİLER ADLİ İŞLEMLER İÇİN EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Baskınların ardından yakalanan şüpheliler, adli tıp biriminde sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelilerin işlediği suçlarla ilgili soruşturma sürüyor. Organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen bu tür operasyonlar, halkın güvenliği açısından son derece önemlidir.

TÜPRAŞ'ta İş Kazası: 1 Ölü - Kaza Nasıl Oldu? TÜPRAŞ'ta İş Kazası: 1 Ölü - Kaza Nasıl Oldu?

OPERASYONDA YAKALANAN ŞÜPHELİLERİN SAYISI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Adana'da gerçekleştirilen operasyon sonucunda, çok sayıda şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin sayısı, kamuoyu tarafından yoğun ilgi gördü. Organize suç örgütlerine yönelik yapılan bu tür operasyonlar, toplumun huzuru ve güvenliği açısından son derece önemlidir.