Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle

 Ekinci, "Teslim ol" çağrısına ateş açarak karşılık verince çıkan çatışmada hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan incelemede 1 otomatik silah ile tabanca bulunurken, evlerde yapılan aramalarda ise Cemal Aydın cinayetinde kullanılan uzun namlulu silah ele geçirildi. 

Olay, 1 Nisan sabahı Çermik ilçesinin Aynalı Mahallesi Karatarla Küme Evler mezrasında yaşandı. Mikail Ekinci ve akrabaları Z.E. ile A.E., Aydın ailesiyle arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma silahlı kavgaya dönüşünce Cemal Aydın hayatını kaybetti. Olaydan sonra Mikail Ekinci, Z.E. ve A.E. kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Cemal Aydın cinayetinin baş şüphelisi olan Mikail Ekinci'nin saklandığı evi tespit etti. Özel harekat ve jandarma personelinin katıldığı dron destekli operasyonla ev basıldı. "Teslim ol" çağrısına ateşle karşılık veren Mikail Ekinci, çıkan çatışmada öldü. Polis, evlerde yaptığı aramalarda Cemal Aydın cinayetinde kullanılan uzun namlulu silahı ele geçirdi.

Olayın ardından soruşturma başlatıldı ve şüphelilerin yakalanması için operasyonlar düzenlendi. Mikail Ekinci'nin öldürülmesiyle birlikte, soruşturma yeni bir aşamaya girdi. Kamuoyu, olaylarla ilgili gerekli adımların atılmasını ve benzer olayların yaşanmaması için önlemlerin alınmasını talep ediyor.