Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yaşanan talihsiz trafik kazasında, bir otomobilin takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. Kaza, Bağören Köyü yakınlarında, Eğirdir-Senirkent karayolunda meydana geldi.

Olay Yerine Hemen Ekipler Sevk Edildi

Edinilen bilgilere göre, 67 yaşındaki sürücü S.Ö. kontrolündeki 32 NE 943 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi üzerine yoldan çıkarak takla attı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine hemen jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle

Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan Ayşe Özcan ile birlikte 5 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Eğirdir Kemik Eklem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ayşe Özcan Yolda Hayatını Kaybetti

Maalesef, yolculardan Ayşe Özcan, kaza yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisi sürerken, Ayşe Özcan'ın cenazesi yakınlarına teslim edildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrası jandarma ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay yerinde incelemelerde bulunan ekipler, kazanın nedenlerini ve sorumlularını belirlemek için çalışmalara başladı.

Kazanın ardından bölge sakinleri ve yetkililer, trafik güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması çağrısında bulundu. Bu tür kazaların önüne geçilmesi için sürücülerin daha dikkatli olması ve yolların düzenli olarak bakımının yapılması gerektiği vurgulandı.