İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu? İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu?

Emine Ercandoğdu'nun katledilmesinin yanı sıra, Tuncay Gülenç de cinayet sonrası oğlunun mezarının başında intihar etti. Bu acı olayda iki insanın hayatı son buldu. Yaşanan bu trajik olay, toplumda infial yaratarak, herkesi derinden etkiledi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TEPKİLER ARTTI

Ercandoğdu'nun ölüm haberi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Toğay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İl Başkan Yardımcım, çalışma arkadaşım, can yoldaşım. Emine Ercandoğdu’yu kaybetmenin üzüntüsünü içerisindeyim. Kelimeler kifayetsiz… Seni asla unutmayacağız. Başta evlatları olmak üzere Ailesine ve Gelecek camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanın cennet olsun" ifadelerine yer verdi. Bu paylaşımın yanı sıra birçok sosyal medya kullanıcısı da tepkilerini dile getirerek olaya büyük bir öfke duyduklarını belirttiler.

TOPLUM OLARAK HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE VURGU YAPILDI

Yaşanan bu üzücü olayda, toplum olarak hukukun üstünlüğüne vurgu yapıldı. İnsan hayatının önemine dikkat çekilerek, benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiği belirtildi. Ayrıca, toplumun her kesiminden insanlar, cinayetin faillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.