Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, meydana gelen korkunç trafik kazasında 38 kişi yaralandı. Kayseri ile Malatya'yı birbirine bağlayan kara yolunun 91. kilometresi Karaboğaz Mevkii'nde, Muş'tan İstanbul'a gitmekte olan 34 KG 4949 plakalı Muş Ovası firmasına ait yolcu otobüsü, yoğun sağanak yağışın oluşturduğu kaygan zeminde kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi.

Meydana gelen kazada, otobüste bulunan 41 yolcudan 38'i yaralandı, bunlardan 8'inin durumunun ağır olduğu belirtildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda acil servis ekibi, polis, jandarma, itfaiye ve UMKE timi yönlendirildi. Yaralılar, hızla bölgedeki hastanelere taşınarak tedavi altına alındı. Devrilen otobüs, vinç yardımıyla kaldırılırken, kazanın yaşandığı yol güzergahı geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Kazanın nedeni ve detayları hakkında başlatılan soruşturma sürüyor. Olayın, yağışın yol yüzeyini kayganlaştırmasından kaynaklandığı düşünülüyor. Polis ve jandarma ekipleri, kazanın yaşandığı alanda güvenlik önlemleri alarak soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi için çalışmalarına devam ediyor.