Alacağını İsteyen Yaşlı Adamı Silahla Vurdu! Alacağını İsteyen Yaşlı Adamı Silahla Vurdu!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet ile bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Yapılan incelemede motosiklet sürücüsünün ehliyetinin olmadığı belirlendi.

Kaza, Gaziler Mahallesi İbrahimağa Caddesi'nde gerçekleşti. 26 E 7322 plakalı Ford marka otomobil, Şehit Erdem Demir Caddesi'ne dönerken, karşı yönden gelen 41 ALG 892 plakalı Mondial marka motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten savrulan sürücü ile ismi henüz belirlenemeyen yolcu yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri ile polis, olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Yapılan incelemede, motosiklet sürücüsünün ehliyetinin olmadığı tespit edildi.

Kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve ehliyetlerini almış olmalarının hayati öneme sahip olduğunu hatırlatıyor.