Süper ligin 2. haftasında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edne Samsunspor 62. dakikada dünyaca ünlü yıldız golcü Edin Dzeko’nun golü ile adeta şok yaşadı. Süper lige 11 yıl sonra yeniden katılan kırmızı beyazlılar ilk açılış maçlarında İsmail Kartal’ın öğrencilerine karşı zor anlar yaşadı.

Fenerbahçe, Konya'da Yara Aldı: Şampiyonluk Yarışı Kızışıyor! Fenerbahçe, Konya'da Yara Aldı: Şampiyonluk Yarışı Kızışıyor!

Fenerbahçe Durdurulamıyor! Yine Dzeko Sahnede

Süper ligin 2. haftasında Samsunspor Fenerbahçe’yi 19 Mayıs Stadyumu’nda konuk etti. Ev sahibi takım maç etkili başladı. Fofana sayesinde Fenerbahçe savunmasını bir hayli zorladı. Lakin karşılaşmanın bitişi düdüğünün çalmasıyla Samsunspor’da hayal kırıklığı hakimdi. Marsilya’dan transfer edilen ve bir zamanlar Edin Dzeko ile Roma forması giyen Cengiz Ünder asist yaptı. Golü kaydeden isim ise süper lig ve Avrupa maçlarını boş geçmeyen dünyaca ünlü yıldız oyuncu Edin Dzeko oldu.

Cengiz ve Fred Korkuttu! Oyundan Çıktılar

Fenerbahçe- Samsunspor maçında yeni transferler Fred ve Cengiz ilk maçlarına çıktılar. Fred’in golü ofsayta takılıp geçersiz sayılırken Cengiz Ünder’in asist yapması ile birlikte Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Cengiz Ünder ve Fred’in sakatlanarak oyundan çıkması ise taraftarları bir hayli korkuttu. Her iki futbolcunun da sağlık durumlarına dair bilgilendirme henüz yapılmadı.

Yok Artık Szymanski! Fener 2 Golle Samsunspor’un Fişini Çekti

Fenerbahçe- Samsunspor maçında sarı lacivertli takım 2-0’lık skor ile Samsunspor’un adeta fişini çekti. İrfan Can Kahveci’nin asisti üzerine çok klas bir gole imza atan Syzmanski Samsunspor ağlarını fena salladı.