İzmir'de Büyük Mücadele: Pınar Karşıyaka, Galatasaray Ekmas'a Karşı! İzmir'de Büyük Mücadele: Pınar Karşıyaka, Galatasaray Ekmas'a Karşı!

Trendyol süper lig yeni sezon heyecanı tam gaz devam ediyor. Süper lige başlamadan önce transfer döneminde transfer şov yapan sarı lacivertli takım Süper lige ilk kez yükselen Samsunspor’a konuk olacak. Fred, Edin Dzeko, Cengiz Ünder, Dusan Tadic gibi dünyaca ünlü yıldız futbolcuların sahaya çıkacağı maçta, Samsunspor Kanaryayı evinde devirip ilk puanını hanesine yazdırmak istiyor.

Samsunspor- Fenerbahçe Maçı saat Kaçta? Hangi Stadyumda Oynanacak?

Trendyol süper ligde ikinci hafta maçlarında tam gaz heyecan devam ediyor.Geçtiğimiz hafta sahasında Gaziantep Fk’yı 2-1 yenen sarı lacivertli takım 2’ de 2 yapıp taraftarına sezon sonu şampiyonluk hediye etmek istiyor. Samsunspor- Fenerbahçe maçı saat 21.00’ da Samsun Yeni 19 Mayıs stadyumunda oynanacak.

Taraftarlar Dört Gözle Maçı Bekliyor! Fenerbahçe de Yeni Transferler Sahada

Süper ligin ikinci haftasında Samsunspor- Fenerbahçe maçı için adeta nefesler tutuldu. Sarı lacivertli takımın Manchester United’dan transfer ettiği dünyaca ünlü yıldız Fred bugünkü karşılaşmada ilk 11 de başlayacak. Öte yandan sarı lacivertli takım Marsilya’dan milli yıldız oyuncumuz Cengiz Ünder’ de teknik direktör İsmail Kartal’ın kararı üzerine ilk 11 de başlayacak.

Fener, Zorlu Deplasmandan Puanla Ayrılmak İstiyor

Sarı lacivertli takım bu akşam Samsunspor”a konu oluyor. Fenerbahçe bu maçtan galibiyetle ayrılıp yoluna tam gaz devam etmek istiyor. Fenerbahçe- Samsunspor maçı saat 21.00 ‘da başlayacak. Her iki takıma da başarılar dileriz.