Hummel Türkiye Ülke Direktörü Eddy Massier, Samsunspor'un başarısı dolayısıyla tebriklerini sundu ve geçmişten bugüne takım sporlarına yatırım yapmanın ve spora destek vermenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Anlaşmanın hem Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına hem de hummel'in 100. yılına denk gelmesinin ayrı bir anlam ifade ettiğine dikkat çekti.

SAMSPUNSPOR BAŞKANI YÜKSEL YILDIRIM: "KÖKLÜ BİR MARKAYLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ"

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e geri döndükleri sezonlarında köklü bir markayla iş birliği içinde olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Samsunspor'un hedefinin öncelikle mücadelesiyle Süper Lig'de iz bırakacak bir takım oluşturmak, ardından da ligde üst sıralara ve Avrupa kupalarına yükselmek olduğunu söyledi. hummel'in desteğinin çok değerli olacağına inandığını dile getirdi ve iş birliklerinin verimli geçeceğini vurguladı.

İzmir'de Büyük Mücadele: Pınar Karşıyaka, Galatasaray Ekmas'a Karşı! İzmir'de Büyük Mücadele: Pınar Karşıyaka, Galatasaray Ekmas'a Karşı!

FAZLIHAN CARUS: "DÜNYANIN ÖNCÜ SPOR GİYİM MARKASI İLE SPOR TOTO 1. LİG ŞAMPİYONU SAMSPUNSPOR'U BİR ARAYA GETİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLU VE GURURLUYUZ"

CRS Spor ve Mets Spor kurucusu Fazlıhan Carus ise dünyanın öncü spor giyim markası olan hummel ile Spor Toto 1. Lig şampiyonu Samsunspor'u bir araya getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti. Bu iş birliğinin Türk sporuna hayırlı olmasını diledi.

YENİ FORMALAR VE ÜRÜNLER İLE MÜCADELEYE DEVAM

Samsunspor futbolcuları, yeni sponsorluk anlaşması gereği önümüzdeki sezon mücadele edecekleri Süper Lig'de hummel imzalı formalarla boy gösterecekler. Samsunspor'un 100 yıllık spor tarihinde futbol ve hentbol başta olmak üzere birçok dalda sponsorluk anlaşmaları bulunuyor. Bu yıl itibarıyla Türkiye'de takım sporları sponsorluklarına geri dönmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiriyorlar. Samsunspor ve hummel arasındaki iş birliği, hem Samsunspor'un Süper Lig'deki mücadelesi için hem de Türk sporu için umut verici bir adım niteliği taşıyor.