2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi! 2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi!

Sayan, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmaları kapsamında, Aydın'da kanaat önderleri ile görüşmek üzere yola çıktığı sırada fenalaştı. Sayan'ın aracında bulunan doktor arkadaşı tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Sayan, daha sonra Aydın Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan tetkiklerde Sayan'ın kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Sayan, hastanede tedaviye alındı.

Sayan'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "2. tur seçim çalışmalarına İzmir’de devam eden sayın Savcı Sayan, Aydın kanaat önderleri ile görüşmek üzere ilimize giderken yolda kalp krizi geçirmiş olup, acilen hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştır. Savcı Bey'in tedavisi devam etmektedir." denildi.

Sayan'ın yakınları ve partililer de hastaneye akın etti. Sayan'ı ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Sayan'ın durumu iyi. Kendisiyle konuştuk. Moralini yüksek tutmaya çalıştık. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacak." dedi.

Sayan, AK Parti'nin 2023 seçimleri için İzmir'den milletvekili adayı olmuştu. Sayan, daha önce Ağrı Belediye Başkanlığı ve Ağrı Milletvekilliği yapmıştı.