Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, akşam saatlerinde meydana gelen silahlı kavgada iki kişi yaralandı. Olay, Cumhuriyet Mahallesi Şehit Bekçi Hasan Çırak Sokak'ta gerçekleşti. İddiaya göre, Akçakmak Yolu Üzerinde bulunan bir kafeteryada sandalye tartışması yaşandı ve tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında henüz ismi öğrenilemeyen bir veya birkaç kişi, tabanca ile T.A. ve M.V.'yi bacaklarından vurarak yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslar, yaralıları ilk müdahale için 112 Acil Sağlık İstasyonuna taşıdı. Daha sonra ise Turgutlu Devlet Hastanesine sevk edilen yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Silahlı kavgalar gibi şiddet olayları, toplumda büyük endişe yaratıyor ve insanların güvenliği açısından ciddi bir tehdit oluşturuyor. Bu nedenle, benzer olayların önlenmesi için toplumsal farkındalığın artırılması ve güvenlik önlemlerinin alınması büyük önem taşıyor.

İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024 İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024

Olay hakkında soruşturma devam ediyor.