Ankara'da Feci Kaza: 4 Ölü 1 Yaralı Ankara'da Feci Kaza: 4 Ölü 1 Yaralı

Yalova'da meydana gelen trafik kazası, hatalı sollama sonucu gerçekleşti. İddiaya göre, Yalova-Armutlu karayolu Çınarcık ilçesi Teşvikiye beldesi Şenköy geçişinde, 34 EMF 078 plakalı lüks bir otomobil, karşı yönden gelen 34 EC 174 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, geçmişten kazayı görerek direksiyonu kırdığı 34 EMA 679 plakalı cip de takla attı.

Kazada, 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi yaralandı. 34 EC 174 plakalı otomobilde bulunan Sezai Selçuk olay yerinde, Neriman Selçuk ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Lüks araçtaki 2 kişi de yaralanırken, cipteki 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın meydana geldiği bölgede tahkikat devam ediyor. Bu olumsuzlukların yaşanması Yalova'da yetkililer, trafik güvenliği konusunda daha sıkı önlemler alınması gerektiğine dair uyarılarda bulunuyor.

Kaza yapan araçlara çarpmamak için manevra yapan 34 EMA 679 plakalı cip ise takla attı. Cipteki 3 kişi şekilde hafif yaralanırken, lüks araçtaki 2 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulansla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÖLEN KİŞİLER

Kazada 34 EC 174 plakalı otomobilde bulunan Sezai Selçuk olay yerinde, Neriman Selçuk ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KALP MASAJI YAPILDI

Lüks araç tatilleri kaza yerinde ölmüş Sezai Selçuk'a sağlık ekipleri gelene kadar kalp masajı yaptığı öğrenildi.

VALİ BİLGİ ALDI

Kaza sırasında yoldan geçen Yalova Valisi Muammer Erol, ekiplerden kazayla ilgili bilgi aldı.

TAHKİKAT SÜRÜYOR

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.